Spotify

Spotify VIP Room

Spotify

La sinergia entre el món de l'esport i la música és innegable. Amb la visió d'unir aquestes dues formes d'expressió, Spotify ens va encarregar el projecte de remodelar la sala VIP de l'Estadi Olímpic Lluís Companys per a maximitzar la col·laboració amb l'FC Barcelona.

Des del principi, teníem una visió clara: crear un lloc on Spotify s'experimentés més enllà de la música. Un dels objectius que ens vam plantejar va ser crear un espai que no sols complís amb les expectatives dels convidats, sinó que les superés.

Sabíem que en unir dos noms tan influents com Spotify i l'FC Barcelona, havíem d'oferir una cosa excepcional. Ens vam enfocar a crear un espai que al mateix temps se sentís luxós, acollidor, fresc i que convidés als convidats a interactuar.

Per a aconseguir-ho, vam optar per una combinació d'elements que transformarien el lloc en un oasi de col·laboració. La il·luminació de baixa intensitat va ser clau per a crear una atmosfera relaxada que promogués converses interessants. D'altra banda, el mobiliari va ser seleccionat acuradament perquè no eclipsés els colors i les llums de la sala, permetent que es convertissin en les protagonistes i creessin un ambient captivador que convidés a la xerrada i la interacció.

La música és el cor de Spotify, però també és una plataforma que celebra la diversitat i la cooperació. Per a retre homenatge a aquests valors, vam instal·lar una exhibició única: les samarretes del FC Barcelona en col·laboració amb dos artistes icònics, Rosalía i Drake. Al costat de cada samarreta, vam col·locar auriculars perquè els convidats puguin escoltar contingut exclusiu d'aquests artistes. A més, aquest racó s'anirà actualitzant a mesura que el club col·labori amb diferents artistes.

La música i l'esport no són sol entreteniment, són una forma de vida, i aquest espai és un tribut a aquesta passió compartida.